Over Axilius Bewindvoering

Er zijn omstandigheden die u kunnen dwingen uw financiële administratie uit handen te geven. Bij Axilius weten we hoe ingrijpend dit kan zijn. Bewindvoering geeft rust. Het biedt u de kans uw financiële situatie, en daarmee een belangrijk deel van uw leven, op orde te krijgen.

Axilius sinds 2015

Axilius bewindvoering is in 2015 opgericht om mensen te helpen die moeite hebben om hun financiën zelf te beheren. De oprichters hebben een achtergrond in de hulpverlening en zijn samen begonnen om de dienstverlening tussen cliënt, hulpverlening en bewindvoering te verbeteren. Inmiddels is Axilius uitgegroeid tot een middel groot bewindvoerders kantoor die zich specialiseert in het sociale en juridische domein.

Wij streven er altijd naar om onze kernwaarden te waarborgen. Voor Axilius is een open, duidelijke en snelle communicatie van belang en elke cliënt is welkom.

Missie

Het is onze missie om voor elke cliënt rust en inzicht te geven in hun financiën, waardoor zij zich kunnen richten op hun gezin, familie, sociale contacten en werk.

Visie

Door de veranderingen in de maatschappij zijn er steeds meer mensen die moeite hebben om de financiën goed te beheren. Wij willen aan iedereen die hulp nodig heeft onze diensten aanbieden.

Elk persoon en de daarbij behorende problemen zijn welkom. Gezamenlijk met onze ervaren ketenpartners kunnen wij de oplossing zijn voor de problemen. Hiervoor is wel een sterkte samenwerking nodig en streven altijd naar open, duidelijke en snelle communicatie.

Kwaliteitswaarborging

Sinds de oprichting is Axilius Bewindvoering aangesloten bij een branchevereniging. Op dit moment is dit branchevereniging Horus.