Wie zijn wij

Gijs Korving – oprichter & bewindvoerder Confidio bewindvoering Arnhem

In de afgelopen vijftien jaar ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker en coördinerend woonbegeleider (GGZ). In mijn functie als begeleider van jong-volwassenen, merkte ik dat zorg en stress om de financiële situatie een goede ontwikkeling naar zelfstandigheid in de weg stond. Om mijn cliënten hierin praktische ondersteuning te kunnen bieden, ben ik mij gaan verdiepen in het bewindvoerdersvak. Dit mondde uit in een twee jaar durende stage bij Confidio Utrecht en een steeds verder groeiende interesse. In 2013 heb ik besloten om het roer om te gooien en mij volledig op de bewindvoering te richten.

Het is mijn missie om mijn klanten rust en inzicht te geven in hun financiën, waardoor zij zich kunnen richten op hun gezin/familie, sociale contacten en werk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *